VSSA Steigšus brīdina Latvijas iedzīvotājus: Pašiem nezinot varat palikt ar tukšu kontu momentā

VSAA brīdinājusi Latvijas iedzīvotājus par draudiem, ka viena kļūda var izraisīt konta atlikuma izsīkumu. Šo brīdinājuma ziņojumu nevajadzētu uztvert viegli, un tas ir rūpīgi jāapsver. Turklāt aģentūra var kalpot kā informācijas centrs un sniegt pakalpojumus atsevišķu personu vai grupu vārdā. Tā var darboties arī kā organizēta aģentu komanda, kas strādā kopā noteiktā struktūrā.

Aģenti ir personas, kas savās aģentūrās savāc un novērtē milzīgu daudzumu izlūkdatu. Situācijās, kad civildienesta organizācija valsts vai starptautiskā līmenī nespēj pildīt savas saistības, var būt saprātīgi izveidot papildu aģentūru, lai palielinātu tās efektivitāti.

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (VSAA) ir atbildīga par sociālās labklājības programmu vadību un ar pensijām saistīto jautājumu risināšanu Latvijā. VSAA darbību pārrauga Labklājības ministrija.

Starptautiskā civilās aviācijas organizācija (ICAO) ir Apvienoto Nāciju Organizācijas aģentūra, kas visā pasaulē ir atzīta par tās centieniem veicināt un uzturēt drošības standartus aviācijā. Tomēr ir obligāti savlaicīgi jārisina aktuāla problēma: kāda ir ICAO rīcības ietekme uz Latvijas iedzīvotājiem?

Lasi vēl : Decembris un Janvāris visiem liks pamatīgi nobālēt: Sinoptiķi izteikuši negaidītu prognozi drīzai ziemai

VSAA, kas ir saīsinājums no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras, pēdējā laikā brīdinājusi Latvijas pilsoņus par konkrētu lietu. Kā norāda VSAA, ar WhatsApp aplikācijas starpniecību notikuši maldinoši telefona zvani, kas maldinoši atspoguļojuši gan aģentūru, gan tās saistību ar zvaniem.

Pēdējo mēnešu laikā ir ievērojami pieaudzis maldinošo tālruņa zvanu skaits, kas tiek veikti, izmantojot Whatsapp, un daži no tiem var būt pat no paša uzņēmuma. Ņemot to vērā, VSAA stingri iesaka personām izvairīties no iesaistīšanās šajās sarunās un veikt pasākumus, lai aizsargātu savu personisko informāciju. Ir vērts atzīmēt, ka VSAA neiesaistās oficiālā saziņā ar saviem klientiem caur Whatsapp.

Saņemot ziņojumus, īpaši no neuzticamiem avotiem, piemēram, VSAA, jāievēro piesardzība. Ja jums ir šaubas par ziņojuma autentiskumu, vislabāk ir izvairīties no noklikšķināšanas uz aizdomīgām saitēm. Pirmām kārtām ir obligāti, ka jūs nekad neizpaužat personas informāciju krāpniekiem.

Diemžēl liela sabiedrības daļa kļūst par šīs maldinošās darbības upuri, kas noved pie naudas izsīkšanas un ienākumu samazināšanās. Ir svarīgi saglabāt piesardzību un piesardzību, izpaužot konfidenciālu informāciju trešajām personām.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *