Šepss prognozē: Kādi globālie draudi draud pasaulei, tai skaitā Latvijai 2023. gada beigās?

Pateicoties saviem veiksmīgajiem pravietojumiem, pazīstamais burvis un populārā konkursa “Ekstrasensu kauja” uzvarētājs Aleksandrs Šeps ir izpelnījies ievērojamu slavu un atzinību.

Pagājušajā gadā Aleksandrs Šeps izteica pārsteidzošas prognozes par nākotni. Viņš paredzēja negadījumu un pārkāpumu pieaugumu uz ceļiem, nodokļu un pārtikas cenu pieaugumu, kā arī iedzīvotāju ienākumu samazināšanos. Turklāt Šeps prognozēja nevienmērīgu līdzsvaru pasaules ekonomikā.

Šeps ir stingri pārliecināts, ka šī gada noslēgums var būt siltākais periods, kāds jebkad reģistrēts mūsu planētas vēsturē. Saskaņā ar zinātniskiem aprēķiniem šī notikuma iespējamība ir noteikta pat 50%.

Turklāt ir sagaidāms, ka Klusā okeāna sasilšana, ko parasti sauc par El Niño, visvairāk ietekmēs laika apstākļus visā pasaulē 2024. gada februāra līdz aprīlim. Līdz ar to tas ir ļoti iespējams. ka nākamajā gadā būs vēl augstāka temperatūra.

Zinātnieki ir nobažījušies, ka tas var izraisīt globālās sasilšanas ierobežojumu 1,5 grādi pēc Celsija un potenciāli izraisīt nepastāvīgus laikapstākļus, piemēram, ilgstošus sausuma periodus, intensīvus ciklonus un postošus plūdus.

Pēc Aleksandra Šepa teiktā, bažas par temperatūras paaugstināšanos ir pamatotas un, visticamāk, pastiprināsies nākamajā gadā. Viņš prognozē, ka ziema ar laiku pazudīs vai vismaz sniegs kļūs arvien retāks, atstājot aiz sevis tikai dubļainu reljefu.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *