Globālajos medijos paziņo par patieso Šūmahera veselības Stāvokli: “Laiks ir palicis ļoti maz!”

Beidzot tiek dalīta informācija par leģendārā Mihaela Šūmahera veselības stāvokli un to, kādēļ viņa ģimenes locekļiem ir ierobežots laiks viņa apmeklēšanai. Šūmahera bijušais jurists Fēlikss Damms ir sniedzis interviju, kur pastāstījis, kāpēc leģendārā autosportista ģimene rūpīgi sargā viņa veselības stāvokli.

2013. gada beigās Šūmahers piedzīvoja smagu kalnu slēpošanas negadījumu, kas izraisīja pusgada ilgu mākslīgo komu. Pēc komas perioda viņš tika atmodināts un pārcelts uz mājām Ženēvā. Kopš šī traģiskā notikuma informācija par Šūmahera veselību ir bijusi ierobežota un reti pieejama sabiedrībai.

Šūmahera ģimenes advokāts skaidro, ka septiņkārtējā F-1 čempiona veselības stāvokli tur noslēpumā, un šo lēmumu ir pieņēmusi ģimene. Ilgu laiku par šo tika klusēts. Jurists norāda, ka pēc vairākiem gadiem mediji varētu mēģināt saņemt informāciju, bet, ja ģimene izlems iegūto informāciju uzturēt privātā, mediju iesaistīšanās varētu tikt risināta tiesvedībā.

Kopš negadījuma ir bijis maz informācijas par Šūmahera veselības stāvokli, jo īpaši tāpēc, ka ģimene, it īpaši sieva Korina, ievēro stingru privātuma politiku un reti atļauj apmeklēt Šūmaheru. Viens no retajiem cilvēkiem, kuram ir bijusi iespēja apmeklēt Mihaelu un kurš bijis viņa bijušais priekšnieks “Ferrari” komandā, ir ilggadējais draugs Žans Tods.

Neskatoties uz dažādiem mēģinājumiem iegūt informāciju par Šūmahera veselības stāvokli, Tods aicina cieņu pret ģimenes vēlmēm un atstāt viņus mierā. Par Šūmahera veselību ir parādījušās dažādas versijas sabiedriskajā telpā pēdējo gadu laikā.

Tomēr Tods uzsver, ka nevajadzētu ticēt pieņēmumiem par viņa drauga veselību, norādot, ka cilvēki, kuri apgalvo, ka zina kaut ko konkrētu, bieži vien ir bez faktiskas informācijas.

Tods uzsvēra, ka viņš regulāri apmeklē Šūmaheru un viņa ģimeni, kļūstot par to daļu. Lai gan Tods ir dalījies ar informāciju, ka viņš kopā ar Šūmaheru sekotu Formula 1 sacīkstēm, citas ziņas, it īpaši no Flavio Briatores bijušās sievas, liecina, ka leģendārais pilots komunicē tikai ar acīm.

Mihails Šūmahers ir automobiļu sacīkšu pasaules leģenda ar septiņiem pasaules čempiona tituliem un daudziem ieguldījumiem šajā sporta jomā. Viņa atbalstītāji izjūt satraukumu par to, ka nav saņēmuši ziņas par viņa veselības stāvokli.

Viņa talanti automobiļu sacīkstēs ietver ātrumu un veiklību, kā arī taktikas prasmju izmantošanu. Šūmahers ir izcēlies arī ar sadarbību ar sacīkšu komandām un izturību pat sarežģītos brīžos sacīkstēs, pierādot, ka viņš ir ne tikai tehniski izcils, bet arī emocionāli izturīgs sacensību braucējs.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *